Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanja u vezi s odricanjem od odgovornosti na našim web stranicama, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na support@gettik.com.

Sve informacije na ovoj web stranici – https://gettik.hr – objavljuju se u dobroj namjeri i samo u opće informacijske svrhe.

GETTIK ne jamči za potpunost, pouzdanost ili točnost ovih podataka.

Svaka radnja koju poduzmete na temelju podataka koje pronađete na ovoj web stranici (GETTIK) isključivo je na Vaš vlastiti rizik.

GETTIK nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu u vezi s korištenjem naše web stranice.

S naše web stranice možete posjetiti druge web stranice praćenjem hiperveza na takve vanjske stranice. Iako se trudimo pružiti samo kvalitetne linkove na korisne i etičke web stranice, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih web stranica. Ovi linkovi na druge web stranice ne predstavljaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na ovim web stranicama. Izdavači i sadržaj stranica podložni su promjenama bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali mogućnost uklanjanja linkova koji mogu biti “loši”.

Imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge web stranice mogu imati drugačija načela zaštite osobnih podataka i uvjete koja su izvan našeg nadzora.

Prije nego što se uključite u bilo koju aktivnost ili pošaljete bilo kakve podatke, obavezno pročitajte načela zaštite osobnih podataka ovih web stranica i njihove “Uvjete i odredbe”.

 

Suglasnost 

Korištenjem naše web stranice, ovim se slažete s našim odricanjem od odgovornosti i suglašavate sa njegovim uvjetima.

 

Ažuriranje 

Ako ažuriramo, dodamo ili unesemo bilo kakve promjene u ovaj dokument, ove promjene će ovdje biti vidljivo prikazane.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
   Calculate Shipping
   Apply Coupon